Εργαστήρι Ελληνικής Μαγειρικής - Πόρος

Εργαστήρι Ελληνικής Μαγειρικής
Αυθεντική Ελληνική Γαστρονομία

Posted by    Katerina Sakelliou

Αναρωτηθήκατε ποτέ από τι ακριβώς φτιάχνονται τα πιάτα Κλέφτικο, Γύρος, Μεζές Σουβλάκι ή καλύτερα θα θέλατε να μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε αυτά τα νόστιμα πιάτα μόνοι σας; Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό το εργαστήριο είναι για εσάς. Σε μια φιλική και ανεπίσημη ατμόσφαιρα μαθαίνετε να ετοιμάζετε μόνοι σας αυτά τα πιάτα με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο. Στη συνέχεια απολαμβάνετε τα σπιτικά πιάτα στο φιλόξενο Odyssey’s Corner Bistro μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα σας συνοδεύει η Κατερίνα Σακελλίου. Είναι παθιασμένη μαγείρισσα και όχι μόνο ενδιαφέρεται για την ιστορία των πιάτων αλλά και γνωρίζει την προέλευση πολλών παραδοσιακών ελληνικών πιάτων. Ειδικεύεται τόσο στη σύγχρονη όσο και στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Η Κατερίνα έχει σχεδόν 10 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων μαγειρικής στην Ολλανδία, όπου ζει ένα μέρος του χρόνου με την οικογένειά της.

Η ελληνική κουζίνα και η μεσογειακή διατροφή είναι από τις πιο υγιεινές στον κόσμο. Ελπίζουμε ότι όσα μαθαίνετε κατά τη διάρκεια αυτών των μαθημάτων μαγειρικής, θα είναι χρήσιμα στο μέλλον, ενισχύοντας τις δεξιότητές σας στην προετοιμασία νέων, νόστιμων και υγιεινών πιάτων για όλους τους φίλους σας από τη στιγμή που θα επιστρέψετε στο σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις διακοπές μαγειρικής σε ελληνικό νησί, όπως τιμές, ημερομηνίες και καθημερινό πρόγραμμα, θα σας αποστείλουμε κατόπιν αιτήματός σας.


Τιμολόγηση

Οι τιμές στην επισκόπηση είναι ανά άτομο, αλλά με βάση την υπόθεση ότι δύο άτομα θα μοιραστούν μια σουίτα για επτά διανυκτερεύσεις. Το νόμισμα είναι σε Ευρώ. Για ορισμένες δραστηριότητες περιλαμβάνεται η μεταφορά από το αεροδρόμιο στο Odyssey, σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να αφαιρέσετε 100 ευρώ σε περίπτωση που αναλάβετε μόνοι σας το ταξίδι στον Πόρο.

01/01 - 30/4 1/5 - 15/7 16/7 - 31/8 1/9 - 30/9 1/10 - 31/12
Workshop Ελληνική Κουζίνα (πλήρες γεύμα συμπεριλαμβανομένου η μεταφορά) Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης
Workshop Ελληνική Κουζίνα (πλήρες γεύμα συμπεριλαμβανομένου η μεταφορά, χωρίς συνοδό) Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης
Μάθημα Μαγειρικής, 1 Session (συμπεριλαμβανομένου γεύματος) Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης Κατόπιν συνεννόησης