Odyssey Eco Glamping

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Eco Farm Glamping website

odysseyecoglamping.com

Το ODYSSEY ECO FARM GLAMPING είναι ένας νέος οικολογικός τρόπος διακοπών, όπου η πλήρης εμπειρία διαμονής, μαγειρέματος, φαγητού και υπαίθριων δραστηριοτήτων αποτελούν μέρος της παραμονής.

Μπορείτε να το ονομάσετε κάμπινγκ με ανέσεις ή κάμπινγκ πολυτελείας. Εμείς προτιμούμε να το λέμε διακοπές φιλικές προς τη φύση.

Στο Odyssey παίρνουμε πολύ σοβαρά την ευθύνη, συλλογική ή ατομική, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφόρου ανάπτυξης του τουρισμού. Για αυτό προσφέρουμε έναν τρόπο διακοπών, που στοχεύει στην εμπειρία της ζωής κοντά στη φύση και μέσα τη φύση.

Μια περιπέτεια, που θα διευρύνει τους ορίζοντες και θα δημιουργήσει μια βαθύτερη επαφή με την τοπική χλωρίδα και το περιβάλλον της περιοχής γενικότερα. Αυτή είναι μια περιβαλλοντική εμπειρία που εστιάζει στη βιωσιμότητα και την κοινωνική συνείδηση, ιδανική για έναν «πράσινο» ταξιδιώτη, ο οποίος όμως δεν θέλει να ταλαιπωρηθεί.

Έναν ταξιδιώτη, που νοιάζεται βαθιά για το περιβάλλον και υιοθετεί «πράσινες» συνήθειες, όπως η κατανάλωση ντόπιων φαγητών και η μείωση της χρήσης πλαστικού, ενώ θέλει να μαθαίνει ταυτόχρονα περισσότερα για τα τοπικά οικοσυστήματα, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό της περιοχής.

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα αυτά και να απολαύσετε ξέγνοιαστες διακοπές ταυτόχρονα;

Κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια με άνεση...

Το ODYSSEY ECO GLAMPING προσφέρει bell tents για 2 άτομα, canvas tents για 4 άτομα, μερικές πέτρινες καμπίνες και ένα όμορφο εξοχικό δίπλα στη θάλασσα.

Το Odyssey eco Glamping είναι ένα κάμπιγνκ αλλά δεν είναι και ένα απλό παραδοσιακό κάμπινγκ παρέχει πολλές περισσότερες αλλά ταυτόχρονα δεν θα το έλεγες και χλιδάτο. Το Odyssey Eco Glamping παρέχει όλες τις ανέσεις και είναι διακοσμημένο με γούστο, με σεβασμό στη φύση και την ελληνική παράδοση (ελληνικό στιλ αγροικίας) Όταν το επισκεφτείς, ζεις όσο πιο κοντά στη φύση μπορεί να είναι κανείς στην Ελλάδα και στο ελληνικό καλοκαίρι.

Οι επισκέπτες κοιμούνται στη σκιά των δέντρων, ακούγοντας τον ήχο της φύσης, το τραγούδι των κυμάτων, που σκάνε στην ακτή και των ακούραστων τζιτζικιών. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Εκτός από ελιές, λεμονιές και πορτοκαλιές, στο αγρόκτημα του Odyssey eco Glamping υπάρχουν ροδιές, καρυδιές και αμυγδαλιές και πολλά άλλα δέντρα και φυτά που φύονται τοπικά. Έχουμε μερικές κότες και έναν λαχανόκηπο που είναι αρκετά μεγάλος, για να μας προσφέρει φρέσκα λαχανικά όλο το χρόνο.

Η εξωτερική μας κουζίνα είναι το τέλειο μέρος για να μαγειρέψουμε με τους φίλους μας και να κάνουμε μαθήματα μαγειρικής, χρησιμοποιώντας εκτός των άλλων και τα φρεσκοκομμένα λαχανικά από τον κήπο μας. Η κουζίνα μας διαθέτει επίσης παραδοσιακό φούρνο και ωραίο μπάρμπεκιου, όπου μαζευόμαστε όλοι και μαθαίνουμε στην πράξη μοναδικές ελληνικές λέξεις, όπως «κέφι».

Μοιραζόμαστε με τους επισκέπτες μας εμπειρίες, όπως η παρασκευή μαρμελάδων και γλυκών από τα πορτοκάλια και τα λεμόνια των δικών μας δέντρων, το μάζεμα της ελιάς, των ροδιών και των σταφυλιών. Η αγάπη μας για τη φύση, ο σεβασμός στην παράδοση και η βιολογική γεωργία είναι η ουσία αυτού που θέλουμε να βιώσουν οι φίλοι και οι καλεσμένοι μας.

Στο Odyssey στόχος μας είναι οι επισκέπτες μας να μην επιστρέφουν από τις διακοπές τους μόνο με μερικές όμορφες φωτογραφίες. Μας αρέσει να δημιουργούμε συναισθήματα με τους καλεσμένους μας και αναμνήσεις, τις οποίες μπορούν να πάρουν πίσω στο σπίτι και να τις κρατήσουν στην καρδιά τους και στο μυαλό τους για πάντα. Και να έχετε κατά νου ότι αγαπάμε το καλό γέλιο και μας αρέσουν πολύ τα πειράγματα στην οικογένειά μας, μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνουμε και τους καλεσμένους μας!

Στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι να κάνουμε το Odyssey 100% φιλικό προς το περιβάλλον, να γνωρίσουμε περισσότερους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, να μαγειρέψουμε ακόμα πιο πολύ, να μοιραστούμε άπειρες δραστηριότητες, γέλια, πειράγματα και συναισθήματα με τους οικογενειακούς μας φίλους. Εργαζόμαστε καθημερινά για τον στόχο αυτόν και δεν συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο από το τέλειο στην Οδύσσεια της ζωής μας.


Τιμές

Οι ενδεικτικές τιμές για τη διαμονή στο glamping είναι ανά νύχτα σε ευρώ
Οι τιμές για τις υπηρεσίες φαγητού είναι ανά άτομο.

Τύπος διαμονής 01/01 - 30/4 1/5 - 15/7 16/7 - 31/8 1/9 - 30/9 1/10 - 31/12
Beltent 70,00 90,00 70,00
Safari 90,00 120,00 90,00
Chalet 90,00 120,00 90,00
Cottage 100,00 140,00 100,00
Υπηρεσίες Odyssey Ktima
Πρωινό (κατ' άτομο) 12,50
Μεσημεριανό (κατ' άτομο) 15,00

Location


2020 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
10 Rated by Guests
Best interior
Odyssey Apartments